kids 900pxl

Ποιά είναι η αποστολή μας;

Να εκπαιδεύουμε άτομα με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες 

μέσα απο ευχάριστες και επικοδομητικές δραστηριότητες ώστε να μπορούν
να ελέγχουν την καθημερινότητά τους,
να είναι αυτόνομοι.

Πώς μπορώ να βοηθήσω;

Μπορείτε και σεις να συμβάλλετε στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων αυτών.
Χαρίστε τους τη χαρά της ανεξαρτησίας που τόσο στερήθηκαν απο μικρή ηλικία.
Οι τρόποι είναι πολλοί. Σας ευχαριστούμε!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων , Κηδεμόνων και Φϊλων Ατόμων με Προβλήματα όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες "Αμυμώνη, ΝΠΙΔ στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου "Εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών Πρόνοιας στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου" ΜΙΣ 465610 που συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" του ΕΣΠΑ (Ευρωπαικό Κοινωνικό Ταμείο) καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση για τις παρακάτω θέσεις:

  • Βοηθός Φροντιστή/ στρια μερικής απασχόλησης (3 οκτάωρα την εβδομάδα)
  • Βοηθός Φροντιστή/ στρια πλήρους απασχόλησης
  • Φροντιστής/στρια (οικόσιτος/η) διαμένων στην ΣΥΔ.

Αναλυτικά η πρόσκληση και τα ειδικά κριτήρια ανά θέση

Αίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση


Κατάθεση αιτήσεων στην έδρα του Συλλόγου: Λεωφ. Βουλιαγμένης, Πρώην Αμερικανική Βάση, Έλληνικό (δεκτές αιτήσεις και ταχυδρομικώς αρκεί η σφραγίδα του ταχυδρομείου να είναι έως 13/11/2014)

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

για πληροφορίες στο 2109631441 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ενημερώνουμε τους ΑΘλητές που τρέχουν για την ΑΜΥΜΩΝΗ ότι οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν!

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για το ενδιαφέρον τους και ευχόμαστε καλή διαδρομή!

Ενημερωθείτε εδώ για τον κωδικό εγγραφής σας.

Πληροφορίες διαδρομής για τα 5 χλμ.

Χάρτης διαδρομής.

Ειδικές Οδηγίες

Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 στα πλαίσια της Ημέρας Εθελοντισμού οι εργαζόμενοι της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ διέθεσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και τα super market τα απαραίτητα εργαλεία και τρόφιμα για να στεφθεί με επιτυχία BBQ στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης "Λίλιαν Βουδούρη" στο Πικέρμι. Στο barbeque συμμετείχαν οι 7 διαμένοντες στην ΣΥΔ καθώς και οι Γονείς, Κηδεμόνες και εργαζόμενοι της Στέγης.

Ο Σύλλογος θέλει από καρδιάς να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν εθελοντικά στην δράση καθώς και την διοίκηση του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για την πρωτοβουλία και την προσφορά τους.

alt alt

Αναφορά εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Lille της Γαλλίας 4/5/2014 έως 8/5/2014

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού ταξιδιού που πραγματοποίησε ο Σύλλογος στην Lille της Γαλλίας η Πρόεδρος του Συλλόγου μαζί με την υπεύθυνη της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης "Λίλιαν Βουδούρη" κα. Τσαρούχη επισκεύθηκαν τρείς δομές:

  • Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης "Foyer d' Accuiel Medicalise" η οποία λειτουργεί υπο την αιγίδα της Α.Ν.Ρ.Ε.Α (Association Nationale des Parents d' Enfants Aveugles).
  • Φορέας "Essat Renaissance Services Remona"
  • Κέντρο "La Pepiniere"

Οι παραπάνω επισκέψεις χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΕΓΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ 7 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ "ΣΤΕΓΗ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ" στο Ε.Π "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" 2007-2013 με MIS 364863.

Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία ανταλλαγής πληροφοριών, απόψεων και εμπειριών. Και απο τις τρείς δομές αποκομίσαμε νέες ιδέες τόσο σε οργανωτικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο, με στόχο στην εξέλιξη των εξυπηρετούμενων και στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 5

Έναρξη
Προηγούμενο
1