Τα εργαστήριά μας

Τα εργαστήρια της Αμυμώνης είναι ένας νευραλγικός τομέας του συλλόγου μας, μέσα από τον οποίο κάποια από τα παιδιά μας, με την υποστήριξη των κατάλληλων εκπαιδευτών, αλλά και τη βοήθεια εθελοντών μας, έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν διάφορες χειροτεχνίες, όπως:

διακοσμητικά αντικείμενα, εποχιακά δώρα δηλ. πρωτοχρονιάτικα γούρια ή πασχαλινές λαμπάδες, αλλά και μπομπονιέρες για βαφτίσεις και γάμους.

Τα αντικείμενα αυτά, εκτός του ότι γεμίζουν ικανοποίηση τα παιδιά μας, που συμμετέχουν σε αυτήν την ευχάριστη και παραγωγική διαδικασία, συμβάλλουν και στην εισροή εσόδων του ταμείου του συλλόγου μας.

Με ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα μας αλλά και στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα χρονικά διαστήματα αλλά και τους χώρους όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε αυτές τις χειροτεχνίες.

Όσον αφορά στην ανάθεση κατασκευής μπομπονιέρων για το γάμο σας ή τη βάφτιση του παιδιού σας, μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στη γραμματεία του συλλόγου μας, στα τηλέφωνα: 210 9631441 – 9630244.